La Boite

La Boite

C/Riu Essera, 19
25005 Lleida

Web: http://www.laboitelleida.com/

Més informació: La Boite al Facebook La Boite al Twitter

Aforament legal: 295 persones

Serveis extres que t'ofereix aquest espai:

Còctels sense alcohol
Còctels sense alcohol

Carta específica de combinats sense alcohol.

Chill Out
Chill Out

Zona de descans.

Guarda-roba
Guarda-roba

Servei de guarda-roba.

Sobre aquest espai:

L'oci nocturn de Lleida no tindria cap sentit si no existís La Boite, un espai imprescindible per on hi ha passat una gran quantitat de ciutadans, a més de molts forasters que busquen divertir-se de debò quan decideixen sortir de festa per la ciutat. Aquest espai, ubicat al número 19 del carrer Riu Essera, arrossega una llarga història que té inici a la dècada dels setanta i que no a patit cap interrupció durant tot aquest temps.

Efectivament, l'1 de juny de 2004 va començar La Boite com a sala alternativa on tenen cabuda concerts i nombroses activitats lúdiques. No obstant, fou al 1978 quan la sala va néixer amb el nom de Trident, en una època inoblidable, ja que la porta d'aquest local d'oci encara ara, conserva la T de la porta original. Una dècada desprès, durant la Setmana Santa de 1988, va passar a ser la Melody, que era el nom de la filla d'un xeic àrab que havien segrestat per aquells temps. Fou quant Josep Manuel Castillón, més conegut com a Manix, es posà al capdavant de la sala.

Com bé cantava Bob Dylan al seu dia, els temps estan canviant i aquells canvis són constants pel que se li havia de donar una altra dimensió a aquest centre d'oci. D'aquesta manera, La Boite va prendre el relleu a la tradició d'oferir nits alternatives a Lleida amb propostes d'interès general ajustades a les noves èpoques.

La Boite sempre ha estat un espai alternatiu en la nit de l'oci nocturn de Lleida, alternatiu, diferent, un referent on no hi falta mai la bona música, l afesta, el bon rotllo i la música en directe.

La direcció de La Boite no fa més que reinventar-se per a poder seguir sempre al capdavant, complaent les exigències del moment i pensant en el major nombre de públic possible. Una sala que no passa desapercebuda.

Llarga vida... Oh yeah!

Tipus de músiques:
Pop, Rock, Rumba

Localització:

Connecta amb Q de festa

Connecta amb Q de festa

Segueix a Q de festa! per la xarxa i assabentat de tot!

Facebook Twitter

Descobreix tots els espais

  • Dijous, 29 juny de 2017

    Presentació del Protocol de prevenció, detecció i intervenció sobre drogues als centres de secundària. https://t.co/kKSLMqWf7r #Qdf_c

  • Dijous, 29 juny de 2017

    Matinal sobre Sexo, Drogas y HSH-ChemSex. https://t.co/nLY0A8EzCQ #Qdf_c

  • Divendres, 26 maig de 2017

    Nits Q Lleida participarà en l’Aplec del Caragol by @Qdefesta. https://t.co/VBCsYxKxi0 #Qdf_c

Butlletí Q de festa!

Butlletí Q de festa!

Subscriu-te al nostre butlletí i estigues al dia de totes les novetats Qdf!