Els espais de Q de Festa!

Clap

Carrer Serra i Moret 4
08202 Mataró

Horaris:
Divendres, disabtes i vigiles de festiu de 01h a 06h

Aforament legal:
700 persones

Tipus de músiques:
Alternativa, Comercial

SALA 1

La Sala 1 de Clap Mataró és un dels referents de la nocturnitat maresmenca. Des de l’epicentre del Polígon Industrial Pla d’en Boet, dóna canya cada nit de cap de setmana i vigílies de festiu des que es va innaugurar el gener de l’any 2000. La sessió actual és de les més variades amb estils de tot tipus. Els nostres DJ’s residents actualment són DJ Hochi, DJ Bass-A i DJ Surda.

La Sala 1 del Clap és la sala de concerts de referència al Maresme, amb concerts regulars els divendres o dissabtes amb horari habitualment de 21h o 22h fins les 00h o 01h.

Els diumenges s’hi realitzen activitats regulars com el Disconcert o el Xics’nRoll.

SALA 2

La segona sala del Clap només s’obre en ocasions puntuals per a nits especials per oferir una major comòditat dins la sala pels nostres clients amb dos ambients diferenciats i un major aforament. Alguns dels esdeveniments que s’hi celebren regularment són la Jam Session i el JazzClap, festes temàtiques d’estils com el Dub, el trap, o patxanga.

L’ENTRADA

Les portes de la discoteca s’obren a la 01h en punt. Els divendres d’01h a 02h les opcions d’entrada són: 5€ amb dues cerveses/refresc o 8€ amb dues consumicions.
A partir de les 02h, 5€ amb cervesa/refresc, o 8€ amb consumició.

Els dissabtes només hi ha les opcions de 8€.

L’entrada en horari de disco és només per majors de 18 anys.